دوشنبه / ۳۰ تیر / ۱۴۰۴ - 21 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۲ روز قبل / ۱۴۰۴/۰۴/۲۸

سالاد سزار رستورانی؛ با فیله سوخاری

سالاد سزار رستورانی؛ با فیله سوخاری
آخرین خبر/ مواد لازم: برای فیله سوخاری: فیله یا سینه مرغ: ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم (حدود ۵ تا ۶ عدد متوسط) تخم‌مرغ: ۲ عدد آرد سفید: ۸ قاشق غذاخوری پودر سوخاری پانکو:۲ پیمانه بازار ادویه‌ها: نمک، فلفل سیاه، سس خردل: از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری پنیر موزارلا مدادی: به تعداد فیله‌ها (برای داخل رول) برای پایه سال