جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۵/۱۳

دلمه مو، هنر پیچیدن طعم و عطر در یک برگ!

دلمه مو، هنر پیچیدن طعم و عطر در یک برگ!
آخرین خبر/ گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم برنج نیمه دونه خیس داده شده : نصف لیوان لپه پخته شده : نصف لیوان بازار پیاز داغ عسلی : ۳ ق غ خ گوجه رنده‌ شده : ۲ عدد ماست پرچرب یا محلی : نصف لیوان سبزی معطر خشک یا تازه (من از نعناع خشک _ جعفری خشک و کمی مرزه استفاده کردم) نمک و کمی فلفل برای سس دلمه : یک قاشق