دوشنبه / ۲۱ مهر / ۱۴۰۴ - 13 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۶/۰۳

ترفندهایی برای از بین بردن بوی مرغ در غذا

ترفندهایی برای از بین بردن بوی مرغ در غذا
خراسان/ *شست‌و‌شوی اولیه درست با آب سرد، نمک و کمی سرکه *استفاده از پیاز فراوان در پخت اولیه *استفاده از ادویه‌های معطر مانند زردچوبه، پودر دارچین، پاپریکا و زعفران هنگام پخت *خواباندن تکه‌های مرغ نیم ساعت قبل از پخت در مقداری آب لیمو، سرکه و زردچوبه *استفاده از رب گوجه فرنگی تفت‌داده در طول پخت مرغ