چهارشنبه / ۲۳ مهر / ۱۴۰۴ - 15 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۶/۱۰

نقش رنگ میوه و سبزی در کاهش سرطان

نقش رنگ میوه و سبزی در کاهش سرطان
خراسان/ محققان کره‌ای در مطالعه‌ای که در نشریه Nutrition Research منتشر شد، بررسی کردند که آیا رنگ میوه‌ها و سبزیجات نقش متفاوتی در کاهش خطر سرطان دستگاه گوارش دارد یا خیر. شرکت‌کنندگان این مطالعه بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۲۱ تحت بررسی قرار گرفتند و در طول ۸ سال، ۲۱۴ مورد سرطان دستگاه گوارش تشخیص داده ش