جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۶/۰۴

جوجه ترش گیلانی؛ سنتی و خوشمزه، مستقیم از دیار گیلان

جوجه ترش گیلانی؛ سنتی و خوشمزه، مستقیم از دیار گیلان
آخرین خبر/طرز تهیه: 1. مرغ رو با پیاز، گردو، سیر، سبزی، آب انار، نمک و فلفل خوب مزه‌دار کن. حداقل ۱ ساعت در یخچال بذار بمونه تا طعم‌ها جذب بشن. 2. مرغ‌ها رو به سیخ بکش و داخل ایرفرایر یا تابه با حرارت متوسط سرخ کن تا کامل بپزه و طلایی شه. بازار 3. در حین پخت، با قلم‌مو کره ذوب‌شده رو روی دو طرف جو