جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۶/۱۱

محدود کردن یا حذف مواد پروتئینی در دوران شیردهی برای مادر و نوزاد مضر است

محدود کردن یا حذف مواد پروتئینی در دوران شیردهی برای مادر و نوزاد مضر است
ایرنا/ تهران - ایرنا - دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور نادرست مبنی بر اینکه مادران شیرده باید ۴۰ روز پس از زایمان از گوشت قرمز، مرغ، تخم‌مرغ و حبوبات خودداری کنند یا تنها روغن و غذای مخصوص مصرف کنند، اعلام کرد که حذف یا محدود کردن منابع پروتئینی در دوران شیردهی می‌تواند برای مادر