چهارشنبه / ۲۳ مهر / ۱۴۰۴ - 15 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۵/۰۲

آیا لایه‌ای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد می‌شود، بی‌خطر است؟

آیا لایه‌ای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد می‌شود، بی‌خطر است؟
خبرآنلاین/ شاید تا به حال دقت کرده‌ باشید که گاهی پس از مدتی، لایه‌ ای نازک یا حتی ضخیم روی سطح آبلیموی خانگی ظاهر می‌شود. اما این لایه چیست؟ آیا نشانه‌ ای از فساد است یا پدیده‌ای طبیعی و بی‌ خطر؟ دکتر نسرین مویدنیا، متخصص علوم و صنایع غذایی می‌گوید: پاسخ این سؤال، برخلاف ظاهر ساده‌، از نگاه میکروسک