جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۵/۲۲

پنیر جدید با پودر سنجد؛ خوشمزه‌تر، سالم‌تر و ماندگارتر

پنیر جدید با پودر سنجد؛ خوشمزه‌تر، سالم‌تر و ماندگارتر
ایسنا/ محققان با بررسی یکی از میوه‌های پرخاصیت بومی ایران، به راهکاری نوین برای بهبود کیفیت و ماندگاری پنیر به عنوان یک ماده غذایی پرمصرف دست یافته‌اند. آن‌ها به دنبال راهی بودند که این خوراکی محبوب، سالم‌تر و ایمن‌تر شود. پنیر یکی از مواد غذایی سنتی و پرمصرف در سفره ایرانی‌هاست که از شیر تخمیر شده