جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۶/۲۶

سالم‌ترین روش‌های پخت گوشت و سازگار کردن آن با کبد

سالم‌ترین روش‌های پخت گوشت و سازگار کردن آن با کبد
همشهری/ دکتر سیریاک ابی فیلیپس، که با نام مستعار دکتر کبد نیز شناخته می‌شود، در اینستاگرام خود این نکته را به اشتراک گذاشته که پخت گوشت در حرارت بالا، مانند سرخ کردن، کباب کردن یا برشته کردن، می‌تواند مواد شیمیایی مضری ایجاد کند. این مواد ممکن است خطر ابتلا به کبد چرب، سرطان و التهاب را به مرور زمان