چهارشنبه / ۲۳ مهر / ۱۴۰۴ - 15 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۶/۲۵

«فرق قناد حرفه‌ای با تازه‌کار؟ تو انتخاب روغنه!»

«فرق قناد حرفه‌ای با تازه‌کار؟ تو انتخاب روغنه!»
آخرین خبر/ اگه تا الان با روغن سرخ‌کردنی کیک می‌پختی و نمی‌فهمیدی چرا یه چیزی همیشه کمه، جوابش اینجاست. 🔻از این به بعد اگه روی بطری روغن نوشته «مخصوص سرخ‌کردن»، بذارش کنار برای همون کار. 🔻برای کیک و شیرینی، روغن بدون بو و مخصوص پخت‌وپز بخر، یا حتی بهتر، سراغ روغن آفتابگردان یا کانولا برو که خنثی‌ت