پنجشنبه / ۲۴ مهر / ۱۴۰۴ - 16 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۵/۲۷

ذرت مکزیکی، طعمی خاص و پرطرفدار

ذرت مکزیکی، طعمی خاص و پرطرفدار
آخرین خبر/ ذرت بخار پز شده سه لیوان کره ۳۰ گرم قارچ: ۲۰۰ گرم ژامبون:۵ ورق بازار پنیر پیتزا مطهر : ۲۰۰ گرم سس مایونز چهار تا پنج قاشق نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پودر آویشن خوشمزگیش به پودر سیر و پودر آویشنه پس زیاد بریزین 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله