جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۶/۲۵

کیک نرم و لطیف نارگیلی با کِرِم مخصوص

کیک نرم و لطیف نارگیلی با کِرِم مخصوص
آخرین خبر/ مواد کیک پایه نارگیلی: تخم مرغ خنک ۴ عدد درشت شکر دانه ریز ۱۳۰ گرم آرد قنادی ۱۶۰ گرم شیر ۸۵ گرم روغن مایع ۸۰ گرم بازار بیکینگ پودر🥄 ۴ گرم اسانس وانیل ۱ ق چ پودر نارگیل چرب( ترجیحا ریز) ۲۰ گرم سایز قالب : ۲۰ سانت مدت زمان پخت : ۴۵ تا ۵۵ دقیقه دمای فر برقی : ۱۶۰ درجه دمای فر گازی : ۱۷۰ د