جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۵/۲۵

فوت و فن های پخت پاستا

فوت و فن های پخت پاستا
خراسان/ *آب باید کاملا جوش باشد تا پاستا یکنواخت بپزد. *هر ۱۰۰گرم پاستا یک لیتر آب جوش می‌خواهد. *پاستاهای کوچک و توخالی زودتر از لازانیا می‌پزند. * هر چند دقیقه پاستا را هم بزنید تا به هم نچسبد. * بیشتر پاستاها بین ۸ تا ۱۳ دقیقه نیاز به جوشیدن دارند. *پاستا را سریع از قابلمه خارج نکنید چون نشاسته آ