چهارشنبه / ۲۳ مهر / ۱۴۰۴ - 15 October, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۵/۱۸

فوت‌ و‌فن کبابی کردن بلال

فوت‌ و‌فن کبابی کردن بلال
خراسان/  ​​​​​برای تهیه بلال خوشمزه ابتدا باید ذرتی تهیه کنید که مخصوص پخت بلال باشد. بعضی از ذرت هایی که در بازار به فروش می رسند ذرت علوفه ای هستند که مخصوص مصرف دام هستند و به همین دلیل پس از پخت سفت و خشک می شوند. مرحله اول| ابتدا برگ‌های دور ذرت را باز می کنیم. سپس منقل زغال را به صورت یک‌دست ر