طرز تهیه یک غذای اسپانیایی با 3 عدد فیله مرغ و یک گوجه (فیلم)
یک آشپز ماهر اسپانیایی با مواد اولیه شامل: ۳ عدد فیله مرغ، ۴۰ گرم کچاپ، ۳۰ گرم خردل، ۴۰ میلی لیتر سس سویا، نمک، فلفل، پاپریکا، ۲ حبه سیر، ۳۰ میلی لیتر روغن گیاهی، ۳۰ گرم کره، یک عدد پیاز، یک عدد پیازچه، یک عدد هویج، مقداری ساقه کرفس، یک عدد فلفل دلمهای قرمز، ۱۰۰ گرم پنیر، ۶۰ گرم سس مایونز، ۵۰ گرم آرد، ۳ عدد خیار، یک عدد گوجه فرنگی و نیم کیلو کاهو این غذا را درست میکند.