چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۳/۱۲/۱۹

غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت خینکالی با گوشت در طبیعت (فیلم)

غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت خینکالی با گوشت در طبیعت (فیلم)
خینکالی یک غذای سنتی گرجستانی است که شبیه به یک نوع پیراشکی بزرگ است. این غذا معمولاً از خمیر نازک ساخته می‌شود که داخل آن با ترکیبی از گوشت (معمولاً گوشت چرخ‌کرده گوسفند یا گاو) و ادویه‌جات پر می‌شود. نکته جالب در مورد خینکالی این است که داخل آن عصاره یا سوپ وجود دارد که هنگام خوردن آن، طعم بسیار خاصی احساس می‌شود. خینکالی معمولاً به صورت بخارپز تهیه می‌شود.