شنبه / ۲۱ تیر / ۱۴۰۴ - 12 July, 2025
 سایت عصرایران / ۴ روز قبل / ۱۴۰۴/۰۴/۱۷

طرز تهیه ترشی نازخاتون با آبغوره به روش اصیل شمالی

طرز تهیه ترشی نازخاتون با آبغوره به روش اصیل شمالی
ترشی نازخاتون، یک چاشنی تمام‌عیار و خوشمزه در سفره‌های گیلانی است که برای درست کردن آن از ترکیب بادمجان کبابی دودی، سبزی‌های محلی و سیر استفاده می‌شود. این ترشی طعمی متفاوت و عطری فوق العاده دارد و می‌توانید از آن در کنار انواع کوکو و شامی، غذاهای برنجی و خوراک‌های محلی استفاده کنید.