سه شنبه / ۲۲ مهر / ۱۴۰۴ - 14 October, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۴/۰۶/۲۳

کم‌خطرترین گزینه در میان کنسروهای ماهی؛ گزارشی از یک آزمایشگاه معتبر/ ماهی‌های بزرگ‌تر، خطرناک‌تر!

کم‌خطرترین گزینه در میان کنسروهای ماهی؛ گزارشی از یک آزمایشگاه معتبر/ ماهی‌های بزرگ‌تر، خطرناک‌تر!
به گفته یک پاتولوژیست، نتایج یک آزمایش تخصصی بر روی چند نمونه مختلف کنسرو ماهی موجود در بازار نشان می‌دهد که برخی از انواع کنسرو ماهی در مقایسه با انواعی دیگر، میزان جیوه کمتری دارند. با این حال همه ماهی‌هایی که تست شدند میزان جیوه آن‌ها در رنج مجاز و استاندارد قرار دارند و جوشاندن کنسرو تاثیر بسزایی در کاهش میزان جیوه آن‌ها ندارد.