سه شنبه / ۲۲ مهر / ۱۴۰۴ - 14 October, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۴/۰۵/۱۶

آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟

آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
محققان دریافته‌اند که مصرف آسپارتام، سوکرالوز، گلیسیریزین و قندهای افزوده به طور قابل توجهی با خطر بالاتر بلوغ زودرس، به ویژه در کودکانی با ویژگی‌های ژنتیکی خاص، مرتبط است. هرچه نوجوانان بیشتر از این شیرین‌کننده‌ها مصرف کنند، خطر بلوغ زودرس مرکزی در آنها بیشتر می‌شود.