چهارشنبه / ۲۳ مهر / ۱۴۰۴ - 15 October, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۴/۰۳/۱۲

آیا مصرف دانه کتان ریسک ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد؟ (فیلم)

آیا مصرف دانه کتان ریسک ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد؟ (فیلم)
دانه کتان منبع عالی امگا ۳ و فیبر هستند که به بهبود سلامت قلب و عروق کمک می‌کند. آنها همچنین حاوی فیتواسترول و لیگنان هستند که خاصیت کاهش کلسترول دارند. مصرف دانه کتان و کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه و کمک به درمان دیابت میکند.