چهارشنبه / ۲۳ مهر / ۱۴۰۴ - 15 October, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۴/۰۵/۱۳

مراحل تهیه پودر خردل خانگی | پودر خردل در چه غذاهایی استفاده میشود؟

مراحل تهیه پودر خردل خانگی | پودر خردل در چه غذاهایی استفاده میشود؟
پودر خردل یکی از ادویه های پرکاربرد در آشپزی است که طعمی تند و کمی تلخ دارد و به غذا ها عطر و طعم خاصی میبخشد. این پودر از دانه های خردل تهیه میشود و میتوان آن را در انواع غذاها مثل سس ها، مرینت کردن، سوپ ها و حتی غذاهای گوشتی استفاده کرد. علاوه بر خوش طعم کردن غذا، پودر خردل خواص زیادی هم دارد و به هضم غذا کمک میکند، ضد التهاب است و میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. در ادامه بیشتر درباره کاربردها و مزایای پودر خردل صحبت میکنیم.