جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۴/۰۵/۱۳

غذاهای فوق فرآوری خطر سرطان ریه را دوچندان می‌کنند

غذاهای فوق فرآوری خطر سرطان ریه را دوچندان می‌کنند
برنا _ گروه رسانه: براساس نتایج این مطالعه، افرادی که بیشترین میزان غذاهای فوق فرآوری‌شده را مصرف می‌کنند، حتی پس از درنظر گرفتن سایر عوامل مانند سیگار کشیدن، 41درصد بیشتر از افرادی که کمترین میزان این خوراکی‌ها را می‌خورند، در معرض ابتلا به سرطان ریه قرار دارند.