پنجشنبه / ۲۴ مهر / ۱۴۰۴ - 16 October, 2025
 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۴/۰۷/۰۲

مصرف زیاد ماچا جذب آهن را کاهش می‌دهد/ چای محبوب ژاپنی دردسرساز شد

مصرف زیاد ماچا جذب آهن را کاهش می‌دهد/ چای محبوب ژاپنی دردسرساز شد
برنا - گروه علمی و فناوری: چای ماچا با وجود خواص آنتی‌اکسیدانی خود، می‌تواند جذب آهن از غذاهای گیاهی را کاهش دهد و باعث کمبود آهن در بدن شود. گیاه‌خواران، زنان باردار و افراد با سطح پایین آهن بیشترین خطر را دارند و باید در مصرف آن اعتدال داشته باشند.