در حالی که ایران بیش از ۹۰ درصد گوشت قرمز مورد نیاز خود را در داخل تولید میکند، واردات میلیارد دلاری گوشت همچنان ادامه دارد؛ روندی که کارشناسان آن را ناشی از غفلت از صنعت پرواربندی و سیاستگذاری نادرست میدانند. بررسی آمار تولید و مصرف گوشت قرمز در کشور نشان میدهد که سالانه بین ۹۰۰ تا ۹۳۰ هزار تن گوشت در داخل تولید میشود؛ در حالی که نیاز کشور حدود یک میلیون تا یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن برآورد میشود. به عبارت دیگر، فقط ۱۰ تا ۱۵ درصد از نیاز داخلی از طریق واردات تأمین میشود. با این حال، ارز اختصاص …