صنایع غذایی، بزرگترین صنعت غیرنفتی ایران است که 16.8درصد از شاغلان را به خود اختصاص داده است. تولید پایدار موادغذایی برای بقا و امنیت جامعه ضروری است. بنابراین، بهمنظور افزایش بهرهوری و کارآیی، نیاز گستردهای به فناوریهای نوین، مدرنسازی، نوآوری و سرمایهگذاری در چرخه غذا وجود دارد. در حال حاضر حدود ۱۱۲۰۰ واحد فعال تولید موادغذایی در کشور وجود دارد که ۵۶درصد آنها کوچک به حساب میآیند.اما این صنعت نیز مانند صنایع دیگر همواره با تهدیدهای جدی روبهرو است. در این میان تغییر مداوم …