سه شنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July, 2025
 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۴/۰۳/۱۰

ارتباط تکان‌دهنده غذاهای فرآوری شده با پارکینسون

ارتباط تکان‌دهنده غذاهای فرآوری شده با پارکینسون
مصرف بی‌رویه غذاهای فوق فرآوری شده، زنگ خطری جدی برای بیماری پارکینسون است. تحقیقات جدید نشان می‌دهد این غذاهای فوق فرآوری شده، از جمله غلات صبحانه و نوشابه‌ها، می‌توانند خطر ابتلا به علائم اولیه پارکینسون را تا ۲.۵ برابر افزایش دهند. رژیم غذایی سالم، کلید پیشگیری از این بیماری عصبی پیشرونده و حفظ سلامت مغز است.