سه شنبه / ۱۴ مرداد / ۱۴۰۴ - 5 August, 2025
 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۳/۱۱/۲۴

کاهش جهانی قیمت غذا در ژانویه

کاهش جهانی قیمت غذا در ژانویه
شاخص قیمت غذای فائو، معیار قیمت جهانی سنجش ارزش کالاهای غذایی، در ژانویه کاهش‌یافت و به‌طور متوسط به 124.9 رسید‌که 1.6‌درصد کمتر از سطح دسامبر بود. سازمان خواربار و کشاورزی ملل‌متحد(فائو) در تازه‌‌‌ترین گزارش خود اعلام کرد؛ این کاهش ناشی از افت قابل‌توجه در قیمت‌های بین‌المللی روغن‌های نباتی و شکر بوده‌است.