موزه غذاها و نوشیدنیهای چندشآور؛ از مشروب مار و بچه موش گرفته تا سوپ چشمگوسفندی
موزه غذاهای چندشآور در برلین سالانه ۲۰ هزار نفر را به خود جذب میکند. جایی که چشم و مشامتان به روی غذاها و نوشیدنیهای عجیب و غریب از گوشه و کنار جهان باز میشود. «هابوشو» یک نوشیدنی الکلی برگرفته از الکل برنج و مار است. این نوشیدنی در جزیره اوکیناوا ژاپن یک جاذبه گردشگری گرانقیمت به شمار میآید. عنصری که این نوشیدنی را از دیگر نوشیدنیهای الکلی برنجی متمایز میکند، غرق کردن یک مار هابو، یک گونه افعی سمی در شیشه آن است.