صد سالگی سالاد سزار؛ این سالاد محبوب اولین بار کجا درست شد؟
از کافههای تهران گرفته تا منوی رستورانهای کوچک در پاریس و تراسهای رو به سواحل میامی در آمریکا، سالاد سزار توسط آشپزها به عنوان غذایی باب طبع برای مشتریان تهیه میشود. این غذا برای اولین بار در رستورانی در کشور مکزیک ابداع شده است و ریشه آن به دهه ۱۹۲۰ و یک سرآشپز ایتالیایی به نام «سزار کاردینی» در تیخوانا مکزیک بازمیگردد. مورخان محلی تاریخ تولد سالاد سزار را ۴ ژوئیه ۱۹۲۴ میدانند، زمانی که الکل در آمریکا ممنوع بود و بسیاری از شهروندان ایالات متحده برای جشن گرفتن روز استقلال و صرف مشروبات الکلی …