مطالعه جدید: مصرف قهوه با کاهش ریسک ابتلا به پارکینسون پیوند دارد
همه میدانیم هرچیزی که میخوریم یا مینوشیم، تأثیر قابلتوجهی بر سلامت ما دارد. اکنون دانشمندان در یک مطالعه جدید ارتباط بین نوشیدن قهوه و کاهش احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون را پیدا کردهاند. تیم بینالمللی محققان این مطالعه، با بررسی دادههای جمعآوریشده از ۱۸۴,۰۲۴ فرد در طی ۱۳ سال، متوجه شدهاند که مصرفکنندگان قهوه در مقایسه با کسانی که این نوشیدنی را مصرف نمیکنند، کمتر به پارکینسون مبتلا شدهاند. علاوهبراین، تجزیهوتحلیل بیشتر صدها نفر از افراد مبتلا به پارکینسون که سطوحی از متابولیتهای …