پنجشنبه / ۲۵ بهمن / ۱۴۰۳ - 13 February, 2025
 سایت انتخاب / ۱۴۰۳/۰۳/۰۴

دستاورد محققان ژاپنی: ساخت قاشق الکتریکی که باعث کاهش مصرف نمک می‌شود

دستاورد محققان ژاپنی: ساخت قاشق الکتریکی که باعث کاهش مصرف نمک می‌شود
اکثر افراد به دلایل پزشکی باید میزان مصرف نمک خود را کاهش دهند، بااین‌حال غذا‌های کم‌سدیم می‌توانند مزه خوشایندی نداشته باشند، مخصوصاً برای ژاپنی‌ها که ذائقه آن‌ها بیشتر متمایل به غذا‌های شور است. اکنون یک شرکت ژاپنی به نام Kirin قاشقی تولید کرده که حاوی الکترود‌هایی است و با قرارگرفتن در دهان، مزه شوری غذا را افزایش می‌دهد. شرکت Kirin درحال‌حاضر فقط ۲۰۰ قاشق الکتریکی را به صورت آنلاین و به قیمت ۱۲۷ دلار به فروش می‌رساند و در ماه آینده میلادی نیز فروش محدود آن در خرده‌فروشی‌های ژاپن آغاز می‌شود. …