مصرف تخممرغ شاید سلامت مغز را حفظ کند و کلسترول را کاهش دهد
تخممرغ محصولی حیوانی است با کلسترول بالا که میلیاردها نفر در دنیا آن را میخورند و شاید آنقدرها که تصور میشود، مضر نباشد. پژوهشی جدید نشان میدهد مصرف ۲ تخممرغ در هفته ممکن است سطح کلسترول خون و نرخ زوال مغز را کاهش دهد. بین ۵۳۱ زنی که در این پژوهش شرکت کردند، آنهایی که تخممرغهای بیشتری میخوردند، زوال کمتری در حافظههای کوتاهمدت و بلندمدت خود داشتند. چنین ارتباطی در مردانی که تخممرغهای بیشتر میخوردند، یافت نشد.