جمعه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 1 August, 2025
 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۳/۰۵/۰۱

مصرف این موادغذایی خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می‌دهد

مصرف این موادغذایی خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می‌دهد
پرهیز از غذا‌های دارای نمک زیاد، غذا‌های سرشار از فسفر، مصرف بیش از حد آب، غذا و نوشیدنی‌های فرآوری شده و مشروبات الکلی از جمله توصیه‌هایی است که افراد باید به منظور پیشگیری از ابتلاء به سرطان کلیه و بهبود روند درمان این بیماری مد نظر قرار دهند.