پنجشنبه / ۹ مرداد / ۱۴۰۴ - 31 July, 2025
 سایت فرادید / ۱۴۰۳/۰۴/۱۸

طرز تهیه شامی تبریزی اصیل، پوک و فوق العاد خوشمزه

طرز تهیه شامی تبریزی اصیل، پوک و فوق العاد خوشمزه
در اولین مرحله از طرز تهیه شامی تبریزی ابتدا لپه‌ها را با آب سرد بپزید. دقت داشته باشید که در طی پخت لپه روی آن کفی جمع می‌شود که باید آن را بردارید تا روی کیفیت لپه‌ها تاثیر نگذارد. بعد از آن‌که لپه کاملا مغز پخت شد، آن‌ها را داخل غذاساز بریزید تا کاملا پوره شود.