جمعه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 1 August, 2025
 سایت فرادید / ۱۴۰۳/۱۰/۱۰

(ویدئو) طرز پخت چلو گوشت عربی به روش آشپز مصری

(ویدئو) طرز پخت چلو گوشت عربی به روش آشپز مصری
در این ویدئو یک آشپز مصری با مواد اولیه شامل: ران بره، نمک به مقدار دلخواه، یک قاشق غذاخوری پاپریکا، نیم قاشق چای‌خوری زیره، نیم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه و زردچوبه، دو قاشق غذاخوری آب لیمو، دو قاشق غذاخوری سرکه، یک چهارم پیمانه روغن زیتون، پیاز (120 گرم)، سیر (120 گرم)، چوب دارچین، برگ بو، هل، میخک و یک قاشق چای‌خوری دانه گشنیز این غذای مجلسی را آماده می کند.