یکشنبه / ۲۹ تیر / ۱۴۰۴ - 20 July, 2025
 سایت فرادید / ۱۴۰۳/۰۸/۲۲

(ویدئو) نحوه پخت آش ترخینه؛ یک آش خوشمزه و مقوی برای پاییز

(ویدئو) نحوه پخت آش ترخینه؛ یک آش خوشمزه و مقوی برای پاییز
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: 400 گرم ترخینه، 250 گرم سبزی آش، یک پیمانه عدس، یک پیمانه نخود، 3 عدد پیاز، 3 حبه سیر، نمک، فلفل، زردچوبه، یک لیوان کشک، نعناع داغ و‌ پیاز داغ برای تزیین این آش را درست می کند. ترخینه غذایی نیمه‌آماده است که از گندم و دوغ یا شیر تخمیرشده به دست می‌آید و در استان‌های لرستان، کرمانشاه، کردستان، ایلام، مرکزی، همدان و آذربایجان غربی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا از خیساندن بلغور گندم یا جو در دوغ ترش به مدت ۱۰ روز تهیه می‌شود. در روش دیگر بلغور را به …