سه شنبه / ۳۱ تیر / ۱۴۰۴ - 22 July, 2025
 سایت فرادید / ۱۴۰۳/۰۷/۲۱

بهترین روش های سرخ کردن بادمجان

بهترین روش های سرخ کردن بادمجان
یکی از راهکار‌هایی که به عنوان بهترین روش سرخ کردن بادمجان شناخته می‌شود، سرخ کردن با ماست است. در این روش، بادمجان را پوست می‌کنیم و به قطعات دلخواه تقسیم می‌کنیم. سپس، آنها را در ماست قرار می‌دهیم؛ به صورتی که دو طرف بادمجان‌ها کاملا به ماست آغشته شوند. در ادامه بادمجان‌ها را داخل ماهیتابه‌ای با روغن داغ قرار می‌دهیم تا سرخ شوند. در این روش، ماست مانع از تیره شدن بادمجان‌ها می‌شود.