چلو گوشت یک غذای مجلسی است که بهدلیل عطر و طعم بینظیر خود، جایگاه ویژهای در سفرههای ایرانی دارد و معمولا در مهمانیها و مناسبتهای خاص سرو میشود. راز یک چلو گوشت خوشمزه، انتخاب مواد اولیهی باکیفیت و پخت آرام و اصولی آن است. در این مقاله، طرز تهیهی چلو گوشت مجلسی را به سبک رستورانی و بهصورت مرحلهبهمرحله توضیح میدهیم و نکاتی را برای خوشطعمتر شدن آن با شما به اشتراک میگذاریم. اگر میخواهید این غذای لذیذ را مانند سرآشپزهای حرفهای بپزید، ادامهی مطلب را از دست ندهید.