چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت فرادید / ۱۴۰۳/۰۶/۲۲

تلخی خورشت قیمه را چگونه بگیریم؟ /11 روش رفع تلخی قیمه

تلخی خورشت قیمه را چگونه بگیریم؟ /11 روش رفع تلخی قیمه
خورشت قیمه به دلایل مختلفی ممکن است تلخ شود. اما مهمترین دلیل تلخ شدن قیمه استفاده نادرست از لیمو عمانی در تهیه این غذاست. یکی از راه‌های تلخ نشدن قیمه این است که لیمو عمانی را در ۳۰ دقیقه آخر پخت خورشت به آن اضافه کنید و هرگز لیمو عمانی را از ابتدا به خورشت قیمه اضافه نکنید.