پنجشنبه / ۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July, 2025
 سایت فرادید / ۱۴۰۳/۰۷/۲۴

آموزش پخت انواع شامی کباب خوشمزه در خانه

آموزش پخت انواع شامی کباب خوشمزه در خانه
در زمان سرخ‌کردن شامی‌ها به یک موضوع دقت کنید. زمانی که شامی هنوز کاملا حالت سرخ‌شده پیدا نکرده، با چنگال، وسط آن را سوراخ کنید. این حرکت هم به شکل آن حالت جالبی می‌دهد و هم باعث می‌شود که مغزپخت شود. پس از اینکه یک سمت شامی به‌طور کامل سرخ شد، طرف دیگر را سرخ کنید.