چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت فرادید / ۱۴۰۳/۰۶/۲۴

مارمالاد سیب با پودر ژلاتین یا بدون پودر ژلاتین: کدام سریع‌تر و خوشمزه‌تر است؟

مارمالاد سیب با پودر ژلاتین یا بدون پودر ژلاتین: کدام سریع‌تر و خوشمزه‌تر است؟
مارمالاد سیب نوعی مربای شیرین و مغذی برای صبحانه، کیک و شیرینی‌های خوشمزه است. این مارمالاد با ترکیب شکر و سیب آماده می‌شود. سرآشپزان حرفه‌ای دو دستور تهیه متفاوت را برای مارمالاد سیب پیشنهاد می‌دهند. در روش تهیه مارمالاد سیب با پودر ژلاتین از ژلاتین برای ژله‌ای کردن بافت مارمالاد استفاده می‌شود.