یکشنبه / ۲۹ تیر / ۱۴۰۴ - 20 July, 2025
 سایت فرارو / ۱۴۰۳/۱۲/۰۴

برنجی که خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد

برنجی که خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد
کوآنزیم Q ۱۰ یک آنتی اکسیدان داخل سلولی است که توسط اغلب سلول‌های بدن انسان ساخته می‌شود و همچنین می‌توان آن را از منابع غذایی بدست آورد. به صورت کلی هر قدر سن فرد بیشتر می‌شود، میزان تولید اندوژن کوآنزیم کیوتن نیز کاهش یافته و لذا باید از منابع غذایی حاوی این ماده بیشتر استفاده شود. بیشترین مقدار آن نیز در گوشت گاو و بعد از آن در جوجه یافت می‌شود. همچنین مغزها، کلم بروکلی آب‌پز و پرتقال مقادیری از آن را دارا هستند.