جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 سایت فرارو / ۱۴۰۴/۰۳/۱۸

هشدار؛ غذا را بیشتر از ۲ ساعت بیرون یخچال نگه ندارید!

هشدار؛ غذا را بیشتر از ۲ ساعت بیرون یخچال نگه ندارید!
غذای ناایمن یا غذای آلوده به موادی گفته می‌شود که در آن عوامل بیماری‌زا، سموم، مواد شیمیایی خطرناک، باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها و ... وجود دارد. این عوامل ممکن است در مراحل مختلف – از تولید تا زمان مصرف - وارد غذا شوند. موارد زیر از مهم‌ترین عوامل ناایمن شدن غذا هستند: