چهارشنبه / ۲۳ مهر / ۱۴۰۴ - 15 October, 2025
 سایت فرارو / ۱۴۰۴/۰۵/۰۸

«پاستیل» برای پیشگیری از «پوکی استخوان»؛ درست یا غلط؟

«پاستیل» برای پیشگیری از «پوکی استخوان»؛ درست یا غلط؟
پاستیل‌ها عمدتاً از ژلاتین، شکر، رنگ‌های مصنوعی و طعم‌دهنده‌ها تشکیل شده‌اند و فاقد مقادیر مؤثر کلسیم و ویتامین D هستند که برای سلامت استخوان‌ها ضروری‌اند. بنابراین مصرف آن‌ها نقشی در پیشگیری از پوکی استخوان ندارد.