جمعه / ۳ مرداد / ۱۴۰۴ - 25 July, 2025
 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۴/۰۲/۱۷

تهیه رب گوجه سبز ؛ رب گوجه سبز در چه غذاهایی استفاده می‌شود؟ | نکات کلیدی برای جلوگیری از تلخی و سیاه شدن آن

تهیه رب گوجه سبز ؛ رب گوجه سبز در چه غذاهایی استفاده می‌شود؟ | نکات کلیدی برای جلوگیری از تلخی و سیاه شدن آن
رب گوجه سبز یا رب آلوچه، یکی از چاشنی‌های اصیل ایرانی است که با طعم ترش و عطر بی‌نظیرش، می‌تواند به غذاهای شما طعمی منحصر به فرد ببخشد. در این مطلب، روش تهیه رب گوجه سبز خانگی به همراه نکات کلیدی برای جلوگیری از تلخی و سیاه شدن آن را آموزش می‌دهیم.