یکشنبه / ۲۹ تیر / ۱۴۰۴ - 20 July, 2025
 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۳/۰۹/۰۱

طرز تهیه به پلو اصیل اصفهانی + ترفندهای پخت

طرز تهیه به پلو اصیل اصفهانی + ترفندهای پخت
هر فردی که از خوردن میوه به لذت برده باشد، بدون شک از طعم به پلو نیز لذت خواهد برد. میوه به وقتی خام باشد، غیر قابل خوردن است؛ اما وقتی پخته می‌شود، اتفاقی باورنکردنی رخ می‌دهد و به رنگ صورتی زیبا و با بافت نرم ابریشمی و طعم شیرین بسیار ملایم تبدیل می‌شود.