جمعه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 1 August, 2025
 خبرگزاری ایانا / ۱۴۰۴/۰۳/۱۴

هنر آشپزی دریایی؛ گمشده‌ای در مسیر توسعه فرهنگ مصرف آبزیان

هنر آشپزی دریایی؛ گمشده‌ای در مسیر توسعه فرهنگ مصرف آبزیان
تهران- ایانا- ایران با توجه به شرایط اقلیمی خاص، محدودیت منابع آب شیرین، فرسایش خاک و پیامدهای تغییرات اقلیمی، دیگر نمی‌تواند صرفاً بر تولیدات کشاورزی خاک‌پایه تکیه کند. کشور ما چاره‌ای ندارد جز اینکه سهم بزرگ‌تری از تأمین غذای مردم را به منابع دریایی و آبزی‌پروری بسپارد. اما این راهکار راهیابی به سفره‌های مردم را نیاز دارد، و اینجاست که هنر آشپزی دریایی و توسعه فرهنگ مصرف آبزیان، به عنوان حلقه مفقوده زنجیره دریا تا سفره، اهمیت مضاعفی می‌یابد.