سه شنبه / ۲۳ بهمن / ۱۴۰۳ - 11 February, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۳/۰۶/۲۱

فواید استفاده از نان‌های تیره/سبوس ارزش غذایی را افزایش می‌دهد

فواید استفاده از نان‌های تیره/سبوس ارزش غذایی را افزایش می‌دهد
تهران - ایرنا- کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر مصرف نانی که با آرد کامل، خمیر ترش یا خمیر مایه تهیه شده باشد تاکید کرد و گفت: نان‌های تیره به دلیل وجود درصد بالای سبوس، افزایش دهنده ارزش غذایی نان هستند.