یکشنبه / ۵ اسفند / ۱۴۰۳ - 23 February, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۳/۱۱/۲۷

کترینگ‌های صنعتی به رعایت ضوابط ایمنی غذایی و کنترل کیفیت ملزم شدند

کترینگ‌های صنعتی به رعایت ضوابط ایمنی غذایی و کنترل کیفیت ملزم شدند
تهران- ایرنا- سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: کترینگ‌های صنعتی که در مقیاس بزرگ به تولید، بسته‌بندی و توزیع غذاهای آماده مصرف می‌پردازند، باید از ضوابط فنی و بهداشتی پیروی کنند.