جمعه / ۲۵ مهر / ۱۴۰۴ - 17 October, 2025
 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۴/۰۵/۳۰

امنیت ساندویچ‌های سرد، خط قرمز سلامت شما در گرما!

امنیت ساندویچ‌های سرد، خط قرمز سلامت شما در گرما!
تهران - ایرنا - اهمیت رعایت بهداشت ساندویچ‌های سرد در فصول گرم و ایام سفر، مسئله‌ای حیاتی برای حفظ سلامت عمومی است. ساندویچ‌های سرد، برخلاف غذاهای پخته‌شده، فاقد مرحله نهایی پخت هستند به همین دلیل، این نوع محصولات در دسته غذاهای با ریسک میکروبی متوسط تا بالا قرار می‌گیرند و رعایت دقیق شرایط بهداشتی در تمام مراحل تهیه، نگهداری و توزیع آن‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.